چگونه رفع ممنوع خروجی نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۳ #82329987

با سلام و احترام به وکلای ارجمند
همسر بنده پنج ماه پیش بخاطر مهریه بنده را از طریق اداره ثبت ممنوع الخروج نموده است و در این مدت کاری انجام نداده است. الان بنده میخواهم بخاطر شغلم از کشور خروج نمایم که امکان پذیر نیست. لطفا راهنمایی کنید چگونه می‌توان اجازه خروج بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا تعیین تکلیف مهریه ایشان شما اجازه خروج از کشور را ندارید مگر اینکه وثیقه بسپارید فقط در صورت سپردن وثیقه است که شما می تواند اجازه خروج از کشور را پیدا کنید

سلام
یا باید مهریه ایشان را پرداخت نمایید تا رفع ممنوع الخروجی صورت گیرد.
یا باید به جهت اقتضای شغلی وثیقه ای را ارائه نمایید تا بتوانید به طور موقت از کشور خارج شوید.

یا سلام
باید تکلیف مهریه را مشخص یا مال معرفی کنید و اگر ندارید دادخواست اعسار و تقسیط از دادگاه خانواده بخواهید
اگر سفر ضروری هست میتوانید به صورت موقت با قید وشرط و مراجعه به اجرای ثبت خواستار آن شوید ماده ۲۰۱ آیین نامه اجرایی