مهریه رو به نرخ امروز باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۱۹ #82296985

با سلام و تشکر
بنده حدود ۹ سال هست ازدواج کردم و ۲ فرزند دارم همسر بنده تغریبا ۲ سال قبل مهریشونو گذاشتن اجرا و تسعیر کردن نرخ سکه حدود یک و نیم بود خودرو و سهام بندرو توقیف کردن که بعد یک سال مصالحه کردیم و همه رو از توقیف خارج کردن، حدود ۱۱ ماه قبل مجدد مهریرو اجرا گذاشتن و اموال بندرو هم توقیف کردن قیمت سکه حدود ۴ تومن بود ولی اقدام به حراج و وصول مهریه نشده و همچنان ماشین و سهام بنده در توقیف هست مهریه هم ۱۲۵ سکه هست.
الان بنده بخوام با استقراض از دوستان و وام نسبت به پرداخت مهریشون اقدام کنم تا بعدا با فروش سهام و خودرو بتونم قرضام پس بدم به نرخ امروز باید پرداخت کنم یا تسعیری که ایشون سال قبل انجام داده؟ ( لازم به توضیح هست که پارسال ثبت برای بنده نامه ای فرستاد مبنی بر این که وکیل ایشون درخواست فروش سهام رو دادن و نامه فروش سهام برای بورس تحویلشون شده و لی اقدام نکردن)
از سعه صدر و پاسخ کارشناسیتون کمال تشکر رو دارم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دقت داشته باشید پرداخت مهریه مطابق با نرخ روز و به صورت شاخصی که هرساله از طرف بانک مرکزی مشخص میشود پرداخت می شود