انتقال مجوز چاه آب و ممانعت از انتقال توسط وراث

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵ #82273977

با سلام، بنده در سال ۹۹ زمینی به مساحت یک ونیم هکتار با پروانه احداث مرغداری خریداری کردم. صاحب پروانه زمین و امتیاز پروانه را به شخص دوم واگذار کرده. ما هم از ایشان خریداری کردیم. مجوز چاه در قولنامه قید نشده، درضمن مجوز چاه آب رو نفر دوم که زمین رو به ما فروخته گرفته، چون پروانه به نام نفر اول بوده مجوز چاه هم به نام صاحب پروانه صادر شده. نفر اول الان در قید حیات نیست. آیا وارث نفر اول می‌تواند مجوز چاه آب رو انتقال ندهد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق‌ماده ۱۷ قانون‌مدنی آنچه اختصاص به عمل زراعت دارد غیر منقول وجزء ملک محوب می‌شود وباید مجوز چاه راهم به شما انتقال دهد‌در این صورت شما می‌توانید الزام به انجام تعهد را از دادگاه بخواهید.

سلام اصولا مجوز بهره برداری در اداره مربوطه دارای سابقه است و مجزا از مالکیت زمین است نتیجتا ارتباطی با وراث فروشنده اول پیدا نمی‌کند .

با سلام
وراث باید مجوز را انتقال دهند و در صورت امتناع میتوانید دادخواست الزام به انتقال را مطرح بفرمایید.

در صورتی که حقابه به اداره آب و فاضلاب پرداخت کرده اید استیفاء از ابتدا برای زمین مجاور وجود داشته وارث الزاما مکلف به انتقال این جواز می باشد .

سلام وراث ملزم به انتقال مجوز می باشند

با درود ، طبق عرف معمول محل و بموجب قانون مدنی ، چاه آب حفر شده در زمین زراعی و باغی از توابع و متعلقات آن زمین و متعلق به مالک قانونی آن است ، پس بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی یا آنلاین با سایت ما با ارسال تصاویر مدارک مربوطه با ما مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

با سلام
خیر چون عرفا چاه آب، جزء لوازم بهره برداری از زمین مزبور محسوب می شود، وراث مالک اولیه وفق ماده ۲۲۰ قانون مدنی مکلف به انتقال مجوز چاه آب به شما هستند.