آیا امکان فرجام خواهی و اعاده دادرسی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #82218881

باسلام،
یه پرونده اجازه ساخت ساز داریم که موقع شروع ساخت از شهرداری و جهاد کشاورزی اجازه ساخت وجود داشته ) بعدا اعلام شده که جهاد تخلف کرده که احازه داده! یک زمین بیابانی خریداری کرده و بیش از صد نسل درخت کاشته شده و بنایی دو طبقه احداث شده بعد از احداث جهاد شکایت کرده و بعد از دادگاه حکم ‌تخریب صادر شده در دادگاه تجدید نظر هم ‌مجددا حکم تخریب صادر شده آیا امکان فرجام خواهی و اعاده دادرسی وجود دارد؟ مالک ساکن ساختمان هست...

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مورد شما قابل اعاده دادرسی است اما بایستی عرض شود اگر مدارک و شواهدی بر نقض حکم های صادره در دست دارید اقدام نمایید

با سلام
قانونا میتوانید تحت شرایطی تقاضای اعاده دادرسی مطرح کنید

با توجه به اینکه هم رای بدوی و هم تجدید نظر به نفع شما صادر نشده در صورتی که مدرک جدیدی دال بر مالکیت و اقدام شما در ساخت بوده باشد قابل اعاده دادرسی است.

با سلام و احترام
فرجام خواهی خیر ،ولی تحت شرایط خاصی امکان اعاده دادرسی وجود دارد