چطور میتونم بی گناهی خودم رو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۹ #82146635

سلام وقت بخیر یک شخصی چند ماه پیش به من گفت از کارت بانکیم میخواد تو صرافی آنلاین مجاز استفاده بشه اما در یک سایت قمار استفاده شده و الان به من گفتن که من پرونده دایر کردن قمارخانه باز شده برام

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نباید کارت بانکی تون رو در اختیار دیگری قرار می دادید اثبات این قضیه دشواره

دوست خوبم اگرنتوانید اثبات کنید که پای خودتان در نیان نبوده قطعا برعلیه شما حکم صادر خواهد شد.چون قطعا شما هم سودی از دذدن کارتتان داشتید مقصرید

با سلام:اثباتش باشماست سعی کنید کارت بانکی خود را در اختیار کسی قرار ندهید.در هر حال چون کارت مربوط به شماست جواب گو هستید.

با سلام بار اثبات و صحت ادعاها بر دوش شماست

سلام درهرحال چون کارت بانکی کاملا شخصی است باراثبات برعهده شمااست می توانید از شهادت شهود اگر دارید استفاده نمایید

درود
بعید است که بتوانید حکم برائت بگیرید چرا که مسئولیت مدارک شخصی هر شخص بر عهده خود شخص میباشد

با درود
بار اثبات برعهده مدعی و شماست، ظاهر آنست شما مرتکب جرم شده اید