برای به عقب برگرداندن تاریخ حجر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۷۶۰ #82090

سلام. وقتتون بخیر
من درخواست حجر پدرم را به دلیل آلزایمر شدید ایشان و از دست رفتن اموالشون از دادگاه کردم و رای به صدور حکم حجر دادند اما برادرم با اعتراضی که به تجدید نظر کرد حکم حجر رد شد. من هم اعتراضی به دیوان کردم و حالا حکم حجر دوباره صادر شده و دوباره فرصت اعتراض 20 روزه به دیوان لحاظ شده. سوال بنده این است آیا اگر بخواهم با توجه به مدارک و معاینات خیلی سال قبل پدرم مبنی بر داشتن آلزایمر ایشون از سال ها قبل تاریخ حجر را به عقب برگردانم. آیا بهتر است اعتراضی با همین عنوان به دیوان بزنم یا بهتر است بعد اتمام فرصت20 روزه اعتراض و قطعی شدن حکم حجر با شروع پرونده ای جدید مبنی بر عقب برگرداندن تاریخ حجر از دادگاه بدوی اقدام کنم از کدام طریق زود تر و بهتر به نتیجه میرسم. باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست شما مبنی بر اثبات حجر ایشان مربوط به سالهای قبل پذیرفته نخواهد شد.