با کسی که ایجاد مزاحمت میکند و به زور تهدید درخواست پول میکند چطور قانونی اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #82078631

باسلام وخسته نباشید
برادر خانم بنده نزدیک به یک سال میشود که تقریبا هر ماه با نرم زبانی وارد خانه ما و هم چنین وارد خانه خواهر خانمم و مادر خانمم میشود سپس درخواست پول میکند و اگر کسی حاضر نشود پول بدهد تهدید کرده و حتی بعضی موارد چاقو نیز میکشد و تهدید میکند و چون همه را میترساند مجبورا مقداری پول میدهیم تا برود.حتی اخیرا وقتی به زور وارد خانه مادر خانمم شد با ۱۱۰ تماس گرفتیم ولی جناب آقای افسر نگهبان فرمودند ما نمیتوانیم وارد خانه شویمو اختلاف شما خانوادگی است و داخل خانه نیامد تا بردار خانمم را بیرون ببرد فقط گفت بروید شکایت بکنید. درضمن بردار خانمم معتاد میباشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین راه برای دیگر مزاحمت ایجاد نکند چیست. با تشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی نسبت به تهدید و توهین و فحاشی و قدرت نمایی با سلاح سرد و باج گیری از ایشان در دادسرا شکایت نمایید ، البته اینکار بایستی توسط مادرخانمتان و خواهر خانمتان انجام شود و درخواست ارجاع به کمپ ترک اعتیاد هم بنمایند .