مگر یک واحد جزو مستثنیات دین نیست که الان پرونده رفته برای اجرا احکام؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۱ #82055649

با سلام.همسرم همراه دادخواست مهریه تامین خواسته داده.جلسه رسیدگی مهریه ۹۹/۸/۲۸ هست.روز قبل بابت تامین پرونده رفته اجرای احکام.فقط یه اپارتمان ۷۵ متری به اسمم هست که توش ساکنم.البته ۴ دانگ به اسم منه ۲ دانگ به اسم همسرم.الانم ترک منزل کرده. ایا مگه یک واحد جزو مستثنیات دین نیست که الان پرونده رفته برا اجرا احکام برا توقیف؟ من چکار میتونم بکنم؟ میشه رفع توقیف گرفت؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملک شما مستثنیات دین است.

بسمه تعالی
طبق قانون منزل مطابق شان از مستثنیات دین است .منتهی شما باید این ایراد را به دادگاه اعلام نمایید که دادگاه وارد رسیدگی شود وانرا جز مستثیات دین اعلام نماید.

با سلام
اثبات مستثنیات دین بر عهده شما میباشد و بایستی طی لایحه ای دادگاه را قانع نمایید تا رفع توقیفی گردد .

در متن قانون یک منزل مسکونی عرفا مناسب با شان مرد آن هم در حالت اعسار و تنگدستی جزء مستثنیات دین عنوان شده
بنابر این بستگی به موقعیت مکانی و ارزش منطقه ای ملک شما و همچنین جایگاه شغلی و اجتماعی شما نیز دارد و قاضی در این زمینه تا حدودی اصطلاحا دستش باز است ولی شما تا ده روز حق اعتراض به قرار تامین خواسته را دارید.

اگر در آن ساکن هستید با توجه به متراژ آن جز مستثنیات دین محسوب میگردد و در صورت اثبات آزاد میگردد

منزل مسکونی شما جز مستثنیات دین هست و قابل توقیف نیست .

سلام
منزل مسکونی که در آن ساکن هستید، از مستثنیات دین تلقی می شود. در عمل ابتدا ملک بازداشت می شود و پس از این که شما اعلام نمایید جزو مستثنیات دین است و تقاضای رفع بازداشت کنید، آزاد خواهد شد.