روند پرونده را چگونه میتوانم دنبال کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۴ #81982896

با سلام

دارنده چک از سر لجبازی با وجود پول در حساب بودن از پاس کردن چک امتناع ورزیده و شکایت کرده است.
باتوجه به اینکه نامبرده مستاجر بنده بوده و چک بابت رهن منزل به وی داده شده و مدت دار هم بوده و کیفری نبوده.

۱. چرا شکوائیه صادر شده است؟

چون این پیام برایم آمده است؛
"شکوائیه علیه شما به شعبه ۶ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ..... صادر شده است..."

۲. روند پرونده را چگونه میتوانم دنبال کنم که غافلگیر نشم؟

۳. آیا میتوانم مبلغ چک را به حساب دادگستری بریزم و شکایت متنفی گردد؟

۴. با توجه به عناد و لجبازی دارنده چک بدلیل پاس نکردن چک قاضی رای در بی دلیل بودن شکایت وی نمیدهد؟

۵. همچنین وی در روز موعد چک بجای جویا شدن علت پاس نشدن چک یک اس ام اس تهدید آمیز برای بنده فرستاده است با این مضمون
که #بچرخ تا بچرخیم#
این تهدید حساب نمیشود؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از خود دفاع نمایید و اظهاراتتان را در دادگاه بیان نمایید تا منع تعقیب برایتان صادر شود .

چرا شکوائیه صادر شده است؟
ج) چک وعده دار علیرغم شکایت، کیفری نیست و دعوای کیفری رد خواهد شد. اثبات موضوع وعده دار بودن با شماست

۲. روند پرونده را چگونه میتوانم دنبال کنم که غافلگیر نشم؟
ج) با توجه به مشخص بودن شعبه سریعا به آنجا مراجعه و قبل از احضار موضوع کیفری نبودن چک را کتبا اعلام نمایید.

۳. آیا میتوانم مبلغ چک را به حساب دادگستری بریزم و شکایت متنفی گردد؟
ج) اگر دعوای کیفری علیرغم دفاع ادامه داشت این عمل را میتوانید انجام دهید.

۴. با توجه به عناد و لجبازی دارنده چک بدلیل پاس نکردن چک قاضی رای در بی دلیل بودن شکایت وی نمیدهد؟
ج) رد شکایت محتمل است.

۵. همچنین وی در روز موعد چک بجای جویا شدن علت پاس نشدن چک یک اس ام اس تهدید آمیز برای بنده فرستاده است با این مضمون
که #بچرخ تا بچرخیم#
این تهدید حساب نمیشود؟

ج) خیر این تهدید مصطلح کیفری نیست .