با قید ضمانت به عنوان زندانی برای مهریه میتونه موقتا آزاد بشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۸۹ #81974999

باسلام
برادر من برای مهریه محکوم به پرداخت ۲۲ سکه و هر ده ماه یک سکه شد و چون نداشت همسرش حکم جلب گرفت و الان حدود یک هفته است که زندانه آیا الان با قید ضمانت به عنوان زندانی نه وثیقه برای مهریه میتونه موقتا آزاد بشه؟ از داخل زندان دادخواست اعسار هم داده

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر اعسار ایشان قبول شود آزاد می شوند

چنانچه متناسب با شرایط مالی و دارایی وی دادخواست اعسار مورد پذیرش دادگاه واقع شود وی آزاد خواهد شد و باید جهت جلوگیری از جلب مجدد اقساط را سر موعد پرداخت کند

دادگاه و زندان در وضعیت کنونی بیشتر به آزاد شدن زوج تمایل نشان می دهند.در صورتی که اعسار داده اند.تا تعیین تکلیف می توانند.از زندان آزاد شوند.

سلام

در صورتی که دادخواست اعسار مطرح نمایند می توانند.

باسلام معمولا با توجه به شیوع ویروس کرونا جلب زوج را بسختی صادر می کنند وچنانچه جلب گردد می تواند ازداخل زندان سریع دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را بدهد وچنانچه اعسار وی مورد قبول دادگاه باشد هرچه سریع تر زندانی آزاد خواهد شد.

بعداز اثبات اعسارش بله می تواند

با درود
اگر اعسار ایشان خارج موعد یکماه بعد از صدور رای قطعی باشد، می‌تواند اعسار دهد و تا پذیرش اعسار با قید وثیقه آزاد گردد.
لیکن به فرض پذیرش‌ اعسار قسط اول که باید‌ تادیه گردد، بپردازدبدون وثیقه باید آزاد شود.
اگر اعسار صادر شده اقساط را ندارد که تادیه کند به لحاظ شرایط کرونایی با سپردن وثیقه یا کفایت مبتواند به مرخصی بیاید.