تکالیف قانونی من به عنوان موجر و همچنین تکالیف مستاجر که کسب و کاری را در این مغازه به راه انداخته چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #81968602

با عرض سلام و خسته نباشید،
بنده ملک تجاری (مغازه) را اجاره داده ام میخواستم بدونم تکالیف قانونی من به عنوان موجر و همچنین تکالیف مستاجر که کسب و کاری را در این مغازه به راه انداخته چیست. تکالیفی همچون پرداخت بیمه،مالیات ، عوارض و غیره.

از راهنماییتون سپاسگذارم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در مورد بیمه اگر منظور بیمه اجناس داخل مغازه باشد وظیفه مالک آن اجناس می باشد که بیمه کند ولی اگر بیمه ساختمان مورد اجاره باشد که مثلا اگر در اثر زلزله یا آتش سوزی جبران خسارت شود مالک ساختمان باید بیمه کند ساختمان خود را.در مورد مالیات هم یک مالیات بر در آمد مستاجر هست که از حسابهای اون شخص باید برداشت شود و برای مالک ساختمان هم یک پرونده مالیاتی می توانند تشکیل دهند که اگر خود مالک از مغازه استفاده کند از دارایی های وی کسر شود.در واقع میتوانید در مورد این چیزها در قرارداد هم توافق کنید که چه کسی پرداخت کند و ...

بسمه تعالی : در فزض سوال که مبحث بسیار وسیعی بهمراه دارد با عرض پوزش خودداری میکنم و اما سوالات متمم را خدمت شما بزرگوار عرض میکنم :
مالیات: مالیات بر مستغلات بر عهده موجر که برابر است با اجاره یکماه از کراییه دریافتی در سال
مالیات بر درآمد : بعهده مستاجر بوده و موجر تعهدی ندارد
بیمه : با تئوجه به اینکه ملک تجاری دارای شماره کارگاهی میشود ( البته در صورت بیمه شدن اشخاص ) حتما مفتاصا حساب بیمه را از مستاجر بخواهید زیرا دیده شده مستاجر خود را بعنوان کارگر معرفی نمودهه و مشککلاتن زیادی بوجود آورده
عوارض: متعلق به شهرداری و مالک یبا موجر باید پرداخت نماید
تعمیرات اساس مصرفی بعهده مستاجر
تعمیرات اصول و اساسی ساختمان یا ملک بعهده موجر