برای مهریه و اجرت المثل اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۳ #81943885

همسرم فوت شدن،از همسر سابقشون فرزند دارن و بعد از فوت همسرم انحصار وراثت انجام دادیم.چند روز دیگه عده ی وفات تموم میشه.بچه های همسر سابقشون میخوان همه ی اموال رو بفروشن.مهریه و اجرت المثل رو دادخواست ندادم چون بعضی میگن تعلق نمیگیره
از طرفی هم میترسم که دختراش حق و حقوق منو ندن.چیکار کنم دادخواست بدم؟
هزینه اش چقدره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
قبل از تقسیم ماترک به صورت قانونی حقوقمالی خویش را مطالبه نمایید .

درود
به شما تعلق می گیرد به طرفیت وارث دادخواست مطالبه بدهید.

با سلام. شما می بایست سه دادخواست علیه تمامی وراث تقدیم کنید :
۱.مطالبه مهریه
۲.مطالبه اجرت المثل
۳.تقسیم ترکه

با سلام
اگر عقد نکاح باشید به شما هم مهریه و هم اجرت المثل وهم سهم الارث تعلق می گیرد ومی توانید دادخواست بدهید واگر عقد موقت باشید به شما مهریه و اجرت المثل تعلق می گیرد

با سلام
شما با درخواست در دفاتر خدمات قضایی در خواست مهریه و اجرت المثل خود را در خواست نمایید . تا اموال به حالت معلق در آید بعد از مشخص شدن ارث هم به شما تعلق می گیرد .
موفق و پیروز باشید .

سلام با توجه به سوال شما در اولین فرصت دادخواست مطا لبه مهریه و(اجرت المثل )ا زطریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

سلام، شما نیز به میزان سهم الارث خویش مالک ترکه خواهید بود، لیکن در خصوص مهریه باید مطالبه نمایید و درخواست صدور اجراییه به طرفیت وراث کنید