من به عنوان سازنده این حق رو دارم که کلید ندهم تا زمانی که حساب رسی بشود از طرف ایشون ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #81938992

سلام
بنده وکالت انجام عملیات ساختمانی از ۴ نفر مالک ، مبادرت به ساخت اپارتمان نمودم ، هیچ گونه قرار دادی از این بابت بین من و مالکین وجود ندارد ، حال مالکین دچار اختلاف شده ، یک نفر از مالکین برخلاف نظر سایر مالکین از بنده کلید واحد خواسته ، سایر شرکا موافق نبوده به علت اینکه قدر و سهم هزینه های خود را پرداخت ننموده . من به عنوان سازنده این حق رو دارم که کلید ندهم تا زمانی که حساب رسی بشود از طرف ایشون ؟ (شرکا فامیل هستند )

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید در یک جلسه مشترک و با حضور همه به یک جمع بندی برسید و یا قرارداد جدید بنویسد
هیچ کس نمی تواند برخلاف قانون و من غیرحق شما را مجبور کند کاری را انجام بدهید یا ندهید. اما وقتی قبول کردید به انجام دادن یا ندادن آن عمل، متعهد هستید.
وعده هایی که طرفین به یکدیگر می دهند حتما در قرارداد گنجانیده شود.
بهترین کار در هر قراردادی پیش بینی روشی است برای حل و فصل دقیق، سریع و دوستانه اختلافات احتمالی