چگونه با رسیدهای پرداختی،اثبات نماییم که منزل با مبایعه نامه خریداری شده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۱ #81929982

سلام
من مشاور املاک دارم بابت فروش منزل ویلایی مبایعه نامه ای تنظیم کرده ام که مبایعه نامه فوق و نسخه خریدار و فروشنده نزده اینجانب بوده که گم شده،الان فروشنده فهمیده که مبایعه نامه گم شده به علت گرانی دبه درآورده و زیر بار فروش نمیره البته رسید های پرداختی موجود می‌باشد که بابت مبایعه نامه فوق به فروشنده تماما پرداخت گردیده.
آیا مشاور املاک و خریدار با رسید های موجود میتوان اثبات کنند یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به استناد رسیدهای پرداختی و شهود دادخواست اثبات عقد بیع را مطرح نمایید .

شما باید دادخواست اثبات بیع بدهید
هرچند صرف پرداخت فیش های پرداختی اماره است اما به تنهایی کافی نمی باشد بهتر است مدارک دیگری نیز ضمیمه شود مثلا اگر شاهدی وجود دارد

سلام . اگر فروشنده منکر است باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع مطرح شود .

بله بایستی در صورت انکار فروشنده دادخواست اثبات بیع مطرح شود.