اگر قاضی دیر رای بدهد و سند بزند؛ من باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۳ #81894781

سلام بنده یک واحد آپارتمان خریداری نمودم و در قولنامه با پارگینگ قید شده ولیکن سندی که آماده شده برای واحد اینجانب پارکینگ تعلق نگرفته بنده نیز شکایت نموده ام و جلسه دادگاه برگزار شد ولیکن طرف مقابل نیامد و احضاریه فرستاده که ۹۹/۰۸/۲۰ بیا محضر سند بزنم روز ۹۹/۰۸/۱۰ جلسه دادگاه بوده به قاضی گفتم قراره ۹۹/۰۸/۲۰ سند بزنه و اگر سند بزنه من دیگه کاری نمی توانم بکنم لطفا سند را توقیف نماید چون ۴ سند بنام یک نفر است که قراره بنام چهار نفر بخوره می خواستم بون اگر قاضی دیر رای بدهد وسند بزند من باید چیکار کنم. در ضمن ۴ سال پارکینپگ در تصرف بنده بوده و شاهد نیز دارم.
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تاخیر درصدور رای نافی حقوق شمانخواهدبود وقاضی می تواند حکم بطلان همه اسنا د مرتبط غیرقانونی راصادرکند

سند قابل ابطال و حتی قابل تصحیح هست و دادگاه در خصوص اسناد این چنینی تعیین تکلیف میکنه

سلام
نگران تاخیر زمانی در صدور رای نباشید
قاضی می‌تواند حکم به ابطال همه اسناد مرتبط غیرقانونی را بدهد

تاخیر صدور رای نافی حق شما نخواهد بود و با صدور رای قاضی می تواندحکم به ابطال اسناد را صادر کند

سلام. شما م توانید بعد از تنظیم سند هم شکایت کنید ووقتی در سند پارکینگ نباشد می توانید ان را به عنوان یک دلیل ارائه دهید.

سلام
لایحه ای به دادگاه بدهید و موضوع را اعلام نمایید از طرفی اگر حق با شما باشد و رای به نفع شما صادر شود تاخیر صدور رای تاثیری در حق شما ندارد.

دوست عزیز بنظربنده باتوجه به قدرت دادگاه در رسیدگی به پرونده ها وانجام کار به نحو احسن ،نگرانی شما دراین مورد بی مورد است وهرجا قاضی تشخیص به بطلان سندی بدهد ان مورد کان لم یکن تلقی میشود