اگه چک احیانا سرقتی یا مفقودی باشه من پشت نویسی کنم و به بانک ارائه کنم؛ مشکلی برای من پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۴ #81818298

با سلام من پول از کسی طلب دارم منتهی اون شخص یه چک کسی دیگه رو دست خودش داره و به من میگه این چک رو ببر پاس کن،میخواستم بدونم اگه چک احیانا سرقتی یا مفقودی باشه من پشت نویسی کنم و به بانک ارائه کنم مشکلی برای من پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
انتقال چک را بوسیله ی ظهرنویسی توسط دارنده تحویل بگیرید

سلام بله ممکن است علیه کسی که چک سرقتی را به بانک اورده است اعلام جرم کنند .

با سلام
نظر به اینکه چنانچه وصف مجرمانه ای بر چک مترتب باشد در بدو امر دارنده چک که آن را پشت نویسی کرده در مظان اتهام است ، شایسته می باشد در این خصوص به صورت مکتوب منشا طلب خود را که موجب اخذ چک گردیده به صورت مکتوب به امضا طرفین برسانید .

با درود اصولا مشکی پیش نمی‌آید لیکن جهت محکم کاری میتوانید قرادادی تنظیم کنید

بهتره بین خود در خصوص اعطای چگ قراردادی نوشته شود

باسلام درصورتی که قراردادی بر انتقال چک به شما وجود داشته باشد مشکلی نخواهد داشت و میتوانید نسبت به وصول اقدام نمایید.

درود بر شما، در این مواقع بهتر است دریافت چک در قراردادی یادداشت و توسط طرفین امضا شود.