امکان عقد قرارداد با وکیل تا مرحله مشخصی از پرونده

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰ #81805458

سلام، آیا می‌توان با یک وکیل قراردادی منعقد کرد که فقط تا مرحله‌ای از پرونده وکیل رسمی پرونده باشد؟ مثلا اگر پرونده به مرحله انتخاب و ارجاع به کارشناسی سه نفره رسیده باشد، در قرارداد ذکر شود تا زمانی که این هیات سه نفره نظریه خود را ارسال می‌نمایند جهت هماهنگی،حضور و آگاهی شاکیان، وکیل فقط تا این مرحله وکیل پرونده می‌باشد!

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در وکالت نامه این شما هستید که به وکیل خود اختیاراتی اعطا میکنید والبته ارجاع به امر کارشناسی نیاز به تصریح در وکالت نامه ندارد ولی تعیین کارشناس نیازمند تصریح در وکالت نامه هست.

با سلام بله می توانید با این حدود اختیارات وکالت بدهید.

باسلام بله مشکلی ندارد

با سلام
بله منعی ندارد. حدود اختیارات وکیل در وکالتنامه الکترونیک قابلیت تغییر دارد. کما این که موکل هر زمان تمایل داشته باشد می تواند وکیل را عزل نماید.

با سلام
مانعی ندارد .حدود اختیارات وکیل قابل افزایش و کاهش است.

سلام ارجاع به کارشناسی، انتخاب کارشناس یا اعتراض به آن قابل تصریح در وکالت نامه است

با سلام
برخی موارد از وکالت را میتوانید در متن قرارداد وکالت با وکیل طی نمایید و اختیار یا عدم اختیار وی را در امر وکالت اعطا شده مشخص نمایید