آیا با طرح شکایت علیه اون مدیر و معلم میتونم بابت بدرفتاری هایی که به من که کودک بی دفاعی بودم کردن، اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #81785450

سلام وقت بخیر
من سی ساله هستم، در مقطع دوم دبستان تقریبا سال ۷۶ خانوادم اقدام به جابجایی به منزل ثابتمون در شهرستان کردند و من در مدرسه ای مشغول به تحصیل شدم که قبلا خواهر بزرگترم در اون تحصیل میکرد و همان بین زمان پدر من با مدیر اون مدرسه درگیری هایی پیش امده بود. بعد از شروع سال تحصیلی مدیر و معلم کلاس من با توافقی که انجام دادند اقدام به ازار و اذیت من کردند و با اینکه من جزو دانش اموزان برتر بودم همیشه با تهدید و ارعاب مدیر و معلم مواجه بودم، حتی یکبار به دلیل بدخط بودن من رو به دفتر مدرسه بردند و مدیر چند ضربه به سر و صورتم زد و بعد تهدید کرد که اگر به خانوادم حرفی بزنم من رو اخراج میکنه. که همان روز بعد از رسیدن به منزل مادرم با دیدن چشمان و صورت قرمز من متوجه این موضوع شد و به پدرم اطلاع داد و بلافاصله پدرم در اموزش و پرورش شکایت طرح کرد و من رو به مدرسه دیگری منتقل کرد، اما در نتیجه از شکایت با مرگ شوهر اون مدیر و به دلیل اینکه سرپرست خانواده شده بود منصرف شد. هم اکنون با چندین مشاور و روانشناس که صحبت کردم متوجه شدم اون اتفاق ها منشا بیماری های روحی و روانی در من شده. میخواستم بدونم الان در این سن ایا با طرح شکایت علیه اون مدیر و معلم میتونم بابت بدرفتاری هایی که به من که کودک بی دفاعی بودم کردن، چه حقوقی برای من محفوظ هستش؟ ایا اون خانم مجازات خواهد شد؟ یا قانون راهی برای من باز نگذاشته؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان شکایت کیفری ندارید ولی اگر دلایلی دارید از طریق دادگاه حقوق مطالبه جبران خسارات معنوی کنید.