امکان دارد که دادگاه تنها جریمه نقدی برایم در نظر بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۶ #81783501

حدودا یک سال و نیم هست که از خدمت فرار کرده ام،ضمن اینکه بدون غیبت و در زمان مقرر به خدمت اعزام شدم،در حال حاضر شرایط معافیت ایثارگران شامل حالم میشود،حال اینکه برای دریافت اشتغال به خدمت باید به یگان معرفی و پس از آن به دادگاه معرفی شوم،سوال بنده این است که چون برای بار اول فرار کردم امکان دارد که دادگاه تنها جریمه نقدی برایم در نظر بگیرد؟!ضمن اینکه اگر اضافه خدمت برایم بزنند تکلیف معافیت ایثارگران که شامل حالم می‌شود چه می‌شود؟!با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی دادسرا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ممکن است جزای تعیین شود.

بسته به شرایط تو در پرونده و نظر قاضی داره

درود .بله امکان جریمه وجود دارد ..درصورت اعمال اضافه خدمت بنظر بعد از تحمل مدت اضافه برای شما معافیت برای شما صادر میشود.

شما تا خدتان را معرفی ننماییدبه یگان مربوه جرمتان مستمرخواهدبودبهتراست هرچه دتر خدتان را معرفی نمایید

درود بر شما، مساله نیازمند بررسی پرونده از طریق محل خدمت است، لکن ممکن است چنین جریمه ای در نظر گرفته شود.

با درود بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد بله ممکن است

سلام و ارادت
اگر دلیل فرارتان موجه باشد دادگاه میتواند جریمه نقدی برایتان لحاظ نماید .