تاثیر کم بودن تعداد سکه های مهریه روی تقسیط و پیش قسط تا چه حد است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۸ #81753389

با سلام
آیا اگر تعداد سکه های مهریه زوجه کم باشه مثلا ۱۰ تا یا ۲۰ تا سکه، آیا این موضوع تاثیری روی نحوه تقسیط سکه ها و تعیین پیش پرداخت توسط قاضی داره؟
منظورم اینه که مثلا قاضی بگه حالا که مهریه ش کمه پس زوج باید سریع تر پرداختش کنه. مثلا تعداد سکه های پیش قسط را بالاتر تعیین کنه یا اقساط پرداخت سکه رو کوتاه مدت تر تعیین کنه
با فرض اینکه زوج یه آدم فوق العاده معمولی و ندار باشه. یعنی نه ملکی نه خونه ای نه ماشینی هیچی نداره . از کل مال و اموال دنیا فقط و فقط یه حقوق ماهیانه داره

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، توانایی مالی و دارایی زوج در اعسار ملاک هست، چرا که ممکن است علیرغم کم بودن تعداد سکه ها توانایی پرداخت نداشته باشد.

میزان اقساط مهریه در تقاضای اعسار به توانایی زوج در پرداخت بستگی دارد نه به تعداد سکه ها

با سلام
تعداد سکه ها در مهریه ربطی به اینکه پیش پرداخت بیشتر شود و ... ندارد. تعیین پیش پرداخت و تقسیط مهریه
بستگی به توانایی زوج دارد و اینکه بتواند معسر بودن خود را به دادگاه اثبات نماید و خلافش ثابت نشود. بنابراین شرایط مالی زوج در نظر گرفته می شود و تشخیص قطعی آن با توجه به ادله و مستنداتی که ارائه می کنید، با قاضی خواهد بود.

درود
اگر فرزند دارید یک چهارم و اگر خیر یک سوم حقوق شما را زوجه می تواند برای مهریه توقیف کند.

سلام
اصولا در تقسیط اعسار وضعیت مالی زوج لحاظ شده و کاری به کم یا زیاد بودن مهریه ندارد .و اگر زوج حقوق بگیر دولت باشد قاعدتا یک چهارم حقوق برای پرداخت معین خواهد شد.

درود بر شما، خیر چنانچه زوج تمکن پرداخت نداشته باشد و دادخواست اعسار دهد، تعداد سکه ها تاثیری در تقسیط نداشته و اقساط و پیش قسط بر اساس توانایی زوج صورت میگیرد، لکن در مورد حقوق تا یک چهارم قابل توقیف است.

سلام
معمولا دادخواست اعسار و تقسیط مطرح می شود و قاضی بر اساس آن اقدام به تعدیل پرداخت می نماید.