آیا عدم رجوع مرد به زن برای برگرداندن زن از نظر قانونی جرم است و مرد قانونا باید به دنبال همسر خود برود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #81748084

سلام
اگر زن به دلیل دخالت های خانواده همسر و دهن بینی و کتک زدن همسر که قابل اثبات نیست و تحت فشار عصبی شدید اقدام به خودکشی با پرتاب خود از خودرو در حال حرکت کند ولی اسیب نبیند چه حکمی دارد؟
اگر زن به دلایل مذکور به منزل پدر رفته باشد و مرد به مدت ۲ هفته هیچ تماس و پیام یا حتی حضور و حتی هزینه های مشاوره خودش رو فقط پرداخت کنه و زن از خودش رو در واقع عدم پرداخت نفقه و برای برگشت زن کاری انجام نداده باشد ایا عدم رجوع مرد به زن برای برگرداندن زن از نظر قانونی جرم است و مرد قانونا باید به دنبال همسر خود برود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرنتوانیدثابت کنید که درمنزل مشترک خوف ضرر دارید . درواقع شما ترک منزل کردید و بایستی به منزل مشترک برگردید . مردقانونا نباید به دنبال شما بیاید جهت برگشت به منزل

در مورد موارد فوق جرم انگاری انجام نشده است

سلام
در خصوص هر دو پرسش شما جواب منفی میباشد و در خصوص هیچ یک از اقدامات جرم انگاری نشده است.

سلام در صورتی که زوج برای بازگرداندن همسرش تلاشی نکرده باشد جرم نمی باشد زن می تواند به دادگاه مراجعه کند برای مطالبه نفقه. مرد می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد ولی اجباری نیست.