اسمی که در قرارداد نیامده است و مربوط به ملک 40 سال پیش است به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۶۵ #81720

سلام خسته نباشید
یک ملک 40 سال پیش معامله شده است که اسم دو فرد در آن نیامده است ولی شهادت محضری شاهدهای معامله داده شده است که برادران آن دو فرد این ملک را معامله کرده اند. آیا این مشکلی برای خریداری که 40 سال پیش ملک را معامله کرده است ایجاد میکند ؟ با توجه به اینکه این افراد در این مدت 40 ساله هیچ اعتراضی نکرده اند؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون شاهدین وجود دارند بهتر است از از آنها رسیدی دریافت شود تا در اینده مواجه مشکلات و سو تفاهم نشود.

خیر با توجه به وجود شهود بهتر است که رسیدی بر این مبنا تنظیم و یا نام این دو نفر در قرارداد قید گردد و با امضای این دو شاهد امضا شود تا در آینده مشکلی ایجاد نشود.