اثبات عسر و حرج خود با توجه به موارد زیر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۴ #81715678

سلام
همسر من خرید مواد غذایی و تجهیزات خانه (وسایل ضروری ) مثله ماشین لباس شویی یا غیره رو انجام میدهد ولی وسایل تزئینی و یا هزینه های معمول من رو پرداخت نمی کند مثله پوشاک هزینه پزشکی هزینه باشگاه،هزینه آرایشگاه زیور آلات و..
ارتباط ما خیلی وقت هست که دچار مشکل شده است و فقط با هم هم خانه هستیم و همسرم از برقراری رابطه جنسی هم دوری می کند (مشکل جسمی ندارد ) میشه راهنمایی کنید من برای اثبات این موارد چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات فقدان رابطه جنسی به سادگی ممکن نیست ولی به عنوان جرم ترک انفاق می توانید شکایت کنید

با سلام میتوانید دادخواست مطالبه نفقه در دفتر خدمات الکترونیک قضایی علیه همسرتان مطرح نمایید ‌.

با درود..
در اینخصوص با توجه به موارد اعلامی که جزو نفقه محسوب می گردند، فلذا شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه بطرفیت ایشان مطزح نمایید..
مضاف بر اینکه عدم برقراری رابطه جنسی هر چند از وظایف زناشویی محسوب و از موارد عسر و حرج زوجه بشمار می آید، ولی اصولا اثبات عدم برقراری رابطه جنسی در موارد بسیاری امکان پذیر نمی باشد..

در مورد نفقه ندادن شوهر ، ادعای شما تنها با شهادت شهود قابل اثبات به نظر می رسد.

با سلام و ادب
مواردی که اشاره کردین به نفقه مربوط می شود.

نداشتن رابطه جنسی قابل اثبات نمی شود ولیکن دادخواست نفقه می توانید تقدیم نمایید

هزینه پوشاک و هزینه پزشکی جز نفقه است و اگر پرداخت نمیکند ترک قسمتی از نفقه کرده و میتوانید آنرا در دادگاه مطرح کنید و در خصوص رابطه جنسی کم همسرتان باید از نظر پزشکی تایید شود.