نحوه نپرداختن نفقه زوجه با ترک منزل و عدم الزام به تمکین

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۲۶ #81702772

مدت کوتاهی پس از ازدواج، زوجه بدون دلیل خاصی خانه را ترک کرده‌اند. می‌دانم تا زمانی که حکم عدم تمکین نگیرم نفقه را باید داد، اما ممکن است با دادن دادخواست تمکین، ایشان به منزل بازگردند، اتفاقا ترجیح می‌دهم هرگز بازنگردند. راهی هست که نه از سوی ایشان اجبار به دادن نفقه گردم و نه ناچار به تحمل ایشان باشم؟ بیان دلایل شخصی این امر باعث اطاله کلام می‌شود. خلاصه آنکه اگر ایشان دادخواست نفقه دادند، چگونه باید از خود دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا در چنین مواردی زوج جهت فشار آوردن به زوجه برای بذل مهریه دادخواست الزام به تمکین می دهند تا علاوه بر عدم پرداخت نفقه زوجه نیز به استناد عدم پرداخت نفقه توسط زوج نتواند دادخواست طلاق خودرا مطرح سازند و در ازای بخشش مهریه رضایت زوج را جهت طلاق اخذ نمایند.
اگر چندین سال از جدایی زندگی مشترک می گذرد
راهکار درست ابتدا صلح و سازش از طریق بزرگان خانواده یا نهایتا هرگونه توافقی که این کینه و دشمنی ادامه دار نشده را انتخاب نمایید.
بعداز چندین سال دادگاه نهایتا به درخواست طلاق زوجه رای مثبت خواهند داد. چه بسا زودتر طرفین این مشکل را برطرف کنید و هرکدام جهت بهینه سازی آینده خویش راه جدیدی را انتخاب نمایند.

تا زمانی که ناشزه نشده باشن و همسر شما باشد باید نفقه ایشان پرداخت شود

درود.مادامی که ایشان همسر شما می باشد باید نفقه پرداخت گردد مگر عدم تمکین ایشان اثبات شود.

سلام تا زمانی که همسر شماست باید نفقه پرداخت شود مگر الزام به تمکین بگیرید و ایشان سرباز بزنند
تا زمانی که عدم تمکین زوجه ثابت نشود باید نفقه پرداخت شود

تا زمانی که همسر شماست باید نفقه پرداخت کنید مگر الزام به تمکین شود و سرباز زند.

سلام. خیر.از وظایف زوج پرداخت نفقه و از وظایف زوجه تمکین از همسر می باشد.

سلام علیکم
دوست عزیز ابتدا اظهارنامه ای بدهید و از او بخواهید برگردد . احتمالا برنخواهد گشت و این اظهارنامه سبب می‌شود نفقه تعلق نگیرد .
اگر احساس می‌کنید فعلا برای شروع اقدامات زود است که تصور می‌کنم اینچنین باشد ، میتوانید ۲ نفر را برای دعوت او به خانه گسیل نمایید . در هرصورت بهترین روش مذاکره و توافق بر ادامه زندگی است . نگذارید مشکلات مزمن شود و سریعا قضیه را مدیریت و جمع کنید . خاصیت مذاکره آنستکه چنانچه توافق بر ادامه زندگی نشد ، بطور ضمنی و سپس صریح درمورد توافق بر جدایی صحبت خواهیدکرد. فعلا تقدیم دادخواست تمکین بصلاح نیست .