آیا میتوانم به تک تک این شعب مراجعه کنم و درخواست رفع توقیف را داشته باشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۱ #81677879

سلام
روز مشاوران محترم بخیر
من دیروز این سوال را از مشاوران داشتم ولی احتیاج به یک تغییری در متن ارسالی من می باشد که دوستان بتوانند جواب قطعی و صحیح تری برای راهنمایی من داشته باشند چهار روز گذشته خودروی شخصی من توسط پلیس توقیف شد و علت ان چهار عدد پرونده شکایت قضایی در خصوص موارد چک هست که شاکی ها بر اساس شکایت در دادگاه حکم و اجراییه گرفتند و از دادگاه تقاضای توقیف خودرو را نیز داشته اند البته من پیشتر و در حال حاضر پیگیر روند پرونده ها برای رفع و مختومه کردن انها بودم و هستم ولی دوستان روند کار قضایی را پیش بردند
اما من از طریق ماشین در حال کسب درامد زندگی هستم ( کار در اسنپ و تپسی ) و آیا میتوانم به تک تک این شعب مراجعه کنم و درخواست رفع توقیف را داشته باشم البته پیگیر رفع کلی مورد پرونده ها هم هستم اگر میتوانم اینکار را بکنم از کجا باید شروع کنم و بر اساس چه بند قانونی باید ادعای ازاد سازی را داشته باشم؟
از وقتی که برای من گذاشتید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد گواهی شرکت اسنپ و شهادت شهود، تقاضای رفع توقیف نمایید

با سلام در صورتی که تنها منبع در آمد شما می‌باشد با ارائه دلایل و مدارک خود خواهان رفع توقیف شوید به مرجعی که دستور توقیف دادن مراجعه کنید

باسلام
در صورتی که ثابت نمایید خودرو وسیله امرار و معاش شما می باشد میتوانید برای رفع توقیف خودرو اقدام کنید

خودرو جز مستثنیات دین نیست اما اگر وسیله درآمد شما باشد قابلیت توقیف ندارد شما میتونید به شعباتی که توقیف خوردو شما رو انجام دادن مراجعه یا لایحه بدهید و درخواست رفع توقیف کنید
توجه کنید که رفع توقیف از همان شعبه ای که دستور توقیف صادر کرده صورت می‌گیرد

در صورتیکه خودرو تنها وسیله امرار معاش شماست جز مستثنیات دین تلقی می گردد.

باسلام
طبق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی خودرو جزء مستثنیات دین نمی باشد
لذا شما باید رضایت خواهان خود را جلب نمایید

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد