قبلا تبرئه شده ام آیا ممکن است دادگاه تجدید نظر رای را تغییر دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #81601

با سلام
همسرم بعد از پنج ماه زندگی مشترک ترک منزل نموده و شکایت نفقه جاریه نموده که بعد از تشریفات قانونی ازنظر قانون ناشزه محسوب گردیده و ایشان مجدد شکایت نفقه معوقه برای اون پنج ماه زندگی مشترک نموده که در دادگاه بدوی بنده به شش ماه حبس محکوم شدم ولی در مرحله تجدید نظرحکم برائت گرفتم.ایشان مجدد به شورا شکایت همون پنج ماه را صادر کرده که شورا رای داده بابت اون پنج ماه دو میلیون بدم.حال با توجه به اینکه خانم قبلا این شکایت را در دادگاه انجام دادن و تبرئه شدم ایا حکم شورا قانونی است با توجه به اینکه ما فقط پنج ماه زندگی کردیم و شکایت اون پنج ماه قبلا رسیدگی شده است.شورا رای قطعی داده و من با رای دادگاه تجدید نظر اعاده دادرسی در مورد پنج ماه به شورا دادم ایا محکوم می شوم اگر محکوم شدم می توانم درخواست تجدید نظر در دادگاه استان بدهم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری همسرتان مبنی بر ترک انفاق و پیرو آن صدور حکم برائت شما مانع از این نخواهد شد که ایشان بتواند به صورت حقوقی برای مطالبه نفقه معوقه خود اقدام کند بنابراین ممکن است قاضی به عنوان نفقه معوقه، شما را محکوم به پرداخت کند.