آیا در زمان عده طلاق زن، مرد برای ازدواج دوم نیاز به اجازه دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #81600

با سلام
به دلیل عدم تفاهم ۶ ماهه همسرم به خواست من و دادخواست طلاقی که دادم منزل روترک کردن . و بخاطر مخالفتشون با طلاق مدام اعتراض میدن به بحثای حقوقی که طولانی بشه و من منصرف بشم از تصمیمی که گرفتم . با توجه به این که حکم طلاق صادر شده و منتظر نتیجه اعسار هستیم . بنده میتونم ازدواج مجدد بکنم بدون دادخواست الزام به تمکین؟ چون تمایلی به برگشت ایشون ندارم . و اینکه اگر در دوران عده ایشون بخوام ازدواج کنم باز هم نیاز به الزام به تمکین و این مراحل هست یا موردی نداره و میتونم ازدواج کنم ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عده طلاق برای زن هست ‌ ، لذا مردبرای ازدواج دوم نیازی به اجازه ندارد

با توجه به اینکه حکم طلاق از سمت زوج صادر شده است بعد از اجرای صیغه طلاق، ازدواج مجدد زوج حتی در دوران عده زوجه نیز مشکل قانونی ندارد.