با گذشت بیش از ۳ سال از تارخ برگشت چک و با توجه به مصوبه اخیر مبنی بر رفع سو اثر، آیا میتونم از بانک تقاضای آزاد شدن پولم رو بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #81537975

با سلام و احترام خدمت وکلای عزیز
بنده تعدادی چک امانی به یکی از دوستانم دادم. ۳ فقره برگشت خورد. ۲ فقره بعد از مدتی تامین وجه شد و پاس شد. یک فقره آخر بمبلغ ۵ میلیون تومان بود. مقداری از وجه چک. پرداخت شد و طرف حساب روی چک هیچ گونه پیگیری کیفری و حقوقی نکرد. حدود ۲ سال از قضیه گذشت و من مجبور شدم برای گرفتن دسته چک ۵ میلیون معادل مبلغ چک در حساب مسدود کنم. حالا با گذشت بیش از ۳ سال از تارخ برگشت چک و با توجه به مصوبه اخیر بانک مرکزی مبنی بر رفع سو اثر چک های برگشتی بدون شکایت پس از ۳ سال، آیا میتونم از بانک تقاضای آزاد شدن پولم رو بکنم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با گذشت ۳سال پس از استعلام بانک از مراجع قضایی چنانچه چک مذبور فاقد شکایت کیفری یا حقوقی باشد از آن رفع سوء اثر میگردد.
مؤید باشید

بله به بانک مراجعه کنید اگه شرایط رو دارید

بله . در صورت عدم اقدام قانونی ظرف مدت سه سال پس از تاریخ برگشت چک ، میتوانید از آن رفع اثر نموده و وجه تودیعی را دریافت نمایید .