آیا امکان داره که دادگاه رای به نفع همسرم دهد چون خانمم عنوان کرده قرارداد صوری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۷ #81522398

با سلام
بنده سه سند ملکی در اداره ثبت به نامم هست اما یکسال قبل از به اجرا گذاشتن مهریه توسط همسرم دو تا از ملک ها در بنگاه با مبایعه نامه به برادرم و پدرم فروختم و به هر کدام وکلات بلاعزل دادم حالا خانمم در اداره ثبت و اسناد هر سه سند را توقیف کرده و خریدارها شکایت کرده اند که ملک متعلق به ماست آیا امکان داره که دادگاه رای به نفع همسرم دهد چون خانمم عنوان کرده قرارداد صوری است.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
موضوع پرسش شما یکی از مواردی است که در پرونده هایی که خواهان آن زوجه و مطالبه مهریه است بسیار پیش می آید به نحوی که حتی اگر معامله صحیح باشد باز فرار از دین تلقی می‌شود لیکن چون خریداران املاک شما از اقربای نسبی درجه یک شما میباشند چنانچه مبایعه نامه دارای کد رهگیری باشد و وکالتنامه در همان تاریخ در دفتر اسناد رسمی تنظیم شده باشد و ثمن مورد معامله و چگونگی پرداخت مشخص باشد امکان توقیف املاک بواسطه انتقال به غیر نمیباشد

اگر عقد بیع صورت گرفته در ان تاریخ هایی که اعلام نموده اید انجام شده باشه دادگاه دستور رفع توقیف صادر خواهد کرد اما اگر مشخص شود معامله شما صوری بوده اعتراض شما رد خواهد شد

اگر بیع املاک موصوف در تاریخهای اعلامی برای دادگاه اثبات شود ، دستور رفع توقیف را صادر خواهد کرد ولی اگر دادگاه نیز موضوع را صوری و در چارچوب فرار از دین تشخیص دهد حکم به رد اعتراض صادر میکند .