شاکی میتونه حکم جلبم رو بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #81520122

سلام من مبلغ ۱۱۷۰۰۰۰۰ تومان دست کسی چک داشتم که رفته بدون اطلاع من روش شکایت کرده البته سال ۱۳۹۲ برگشت خورده چکهایم و بنده خدا سال ۱۳۹۸ رفته روی انها شکایت کرده میخواستم بدونم شاکیم میتونه حکم جلبم رو بگریه و بیاد در خونمون یا نه
و اینکه این چک حقوقی است یا کیفری
و سومین سوال جهت اینکه تقسیطش کنم بدهیمو چه باید کنم
و طبق حساب کتاب من کل بدهیم ۶۰۰۰۰۰۰ تومان هست و اینکه من مبلغ اکثر چکهایی رو که رفته روش شکایت کرده قبلا خرد خرد براش حواله زدم ولی توی حوالم قید نشده بابت فلان چک بوده میتونم روی همون حواله ها حساب کنم
و اینکه شاکیم هر چه زنگش میزنم که بیاد و بشینه حساب کتاب کنیم خودشو نشون نمیده چه کنم در ضمن من نمیدونستم رفته شکایت کرده و تو هیچ یک از جلسات دادگاه نبودم و الان رفته اجرای احکام

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کیفری نمیتونه چون مهلت قانونی آن رعایت نشده
دادخواست حقوقی مطالبه وجه رو داده رسیدگی غیابی شده و الان در اجرای احکام اگر مالی از شما معرفی نکند می‌تونه حکم جلبتچن رو بگیره
شما میتوانید هم واخوهی و تجدیدنظر خواهی کنید هم اگر مالی ندارید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید
حواله ها حساب نمیشود مگر ثابت کنید برای این چکها بوده است

سلام. کیفری که به جایی نمیرسه.. حقوقی میتونه به عنوان سند عادی از شما طلبش رو بگیره.. هرموقع به دادگاه رقتید حواله ها رو به قاضی داده و بگید بابت چک ها بوده و خود دادگاه بررسی خواهد کرد.. عدم حضور شما در جلسه دادرسی مانعی برای صدور حکم نیست. دادگاه بر اساس مستندات حکم ضادر میکنه، که ممکنه برعلیه یا به نفع شما باشه