آیا این راه خوبه که اظهارنامه بدیم و درصورت عدم پیگیری چک یا سفته طرح دعوی کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۹ #81513184

سلام من یه شخص عادی هستم میخام با یه نفر یا شرکتی قرار داد بنویسم که بعنوان نماینده شرکت جهت مطالبه چک یا سفته اقدام کنم و بعد جهت وصول چک یا سفته اول دارنده چک اظهارنامه ای به صاحب چک بده که اگه ظرف مدت ۲روز تسویه نکنی من این چک یا سفته رو به نماینده تام الاختیارم واگذار میکنم جهت وصول بصورت قانونی
آیا این راه خوبه که اظهارنامه بدیم و درصورت عدم پیگیری چک یا سفته به من واگذار و طرح دعوی کنم یا نه اصلا نیازی به اظهارنامه نیس و پشت نویسی شه و بعنوان طلبکار طرح دعوی بکنم
کدوم روش بهتره ممنون

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارسال اظهارنامه ممکن است با هزینه بسیار پایین به نتیجه دلخواه رسیده و نیاز به هزینه و طرح دعوی اصلی نداشته باشید

ابتدا اگر اظهارنامه ارسال گردد فایده ان اینست که ممکن است شخص تصمیم به دادن طلب بگیرد درغیر اینصورت در کنار چک یا سفته می توانید اظهار نامه رو هم بعنوان یک دلیل دیگر بهش استناد کنید

سلام
ارسال اظهارنامه الزامی نیست اما ممکن است موجب وصول نتیجه قبل از طرح دعوا شود

نیازی به ارسال اظهارنامه نیست و با انتقال در ظهر چک میتوانید اقدام نمایید

باسلام اصولا اظهارنامه روش مناسبی می‌باشد چرا که امکان مصالحه و خاتمه پرونده وجود دارد

ضمن اهدای سلام و احترام
وقت را تلف نکن از ابتدا چک را ببر بانک گواهینامه عدم پرداخت بگیر سفته را هم از طریق دادگستری واخواست کن دادخواستی به خواسته مطالبه وجه چک و خسارات تاخیر تادیه و خسارات دادرسی و صدور قرار تامین خواسته فوری به استناد مواد ۱۰۸ و ۱۱۲و ۱۱۶و ۱۱۷ قانون آیین دادرسی مدنی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی کن سفته را نیز همچین

با سلام
قاعدتا اگر ابتدا اظهارنامه مطرح نمایید و درصورت عدم اعتنا اقدام قانونی نمایید بهتر است
چه بسا ممکن است با ارسال اظهارنامه به هدف اصلی خود که وصول مطالبات است نائل شوید