دروغگویی و شانه خالی کردن مشاور املاک و صاحبخانه از اشکالات ملک را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۰ #81506

با سلام و خسته نباشید خدمت شما. بنده یک خانه دربستی اجاره کردم و رفتم بنگاه قرارداد بستم و بعد تحویل و اسباب کشی متوجه شدم که یکی از دیوارها رطوبت دارد و خانه بوی نم می دهد و صاحبخانه و بنگاه آن را با برچسب پوشانده تا معلوم نشود. به بنگاه مراجعه کرده و تقاضای فسخ قرارداد را کردم ولی بنگاه میگ وید شما باید هنگام تحویل خانه همه چیز را چک می کردی و برای فسخ باید دو سر مبلغ هزینه قرار داد و یک ماه اجاره را من بدهم و الان هم صاحبخانه تعمیر خانه و فسخ قرارداد را قبول نمی کند. بنده را راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
تعمیرات منزل با موجر است و شما میتوانید ایشان را ملزم به تعمیر نمایید یا قرارداد را فسخ نمایید و هزینه ای به مشاور املاک پرداخت ننمایید .