قانون پرداخت وجه چک بعد از این همه سال چیست؛ آیا شامل مرور زمان خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #81459340

سلام
یه چک ۵۰ هزار تومانی سال ۱۳۵۰ بعنوان چک تخلیه مستاجر مغازه پرداخت شده چک دست یهودی هایست که از ایران مهجرت کردند توی اجاره نامه چک تخلیه قید نشده قانون پرداخت وجه چک بعد از این همه سال چیه ایا شامل مرور زمان خواهد بود

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص چک دو قانون داریم. قانون صدور چک و اصلاحات بعدی آن و مقررات قانون تجارت. در بحث مرور زمان چک، مطابق قانون تجارت عمل شده و مشمول مرور زمان ۵ ساله است. اما این موضوع به این معنا نیست که امکان وصول وجه آن به هیچ وجه وجود ندارد. بلکه به عنوان یک سند عادی می توان وجه آن را از شخصی که استفاده بلاجهت از چک کرده مطالبه کرد.

با سلام
اولا بایستی عرض شود اگر در وجه ( بابت ضمانت یا تخلیه ملک ) اشاره ای نشده باشد برای اجرای آن اقدام گردد
دوما یک نوع طلب عادی محسوب میشود که قابل مطالبه است
سوما در این موارد به دلیل مروز زمان ، صرفا اصل وجه قابل دریافت است نه تاخیر تادیه آن .
جهارما مبلغ ۵۰ هزار تومان در این دوره زمانه ارزش الاف شدن و پله های دادگاه را نخواهد داشت .

شامل مرور زمان نیست و باید وجه آن پرداخت شود.

سلام. بله از جهت خسارت تاخیر تادیه و عدم امکان تامین خواسته بدون تودیع خسارت مشمول مرور زمان است لکن بعنوان طلب عادی قابل مطالبه است.

با سلام
مطالبه وجه چک مشمول مرور زمان نمیگردد و مبلغ آن بایستی پرداخت گردد

با سلام و احترام
خیر مشمول مرور زمان نمی‌شود و باید وجه آن پرداخت شود