تخریب توسط شهرداری اگر عرصه و اعیان خریداری شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۲ #81457

سلام پارسال یه مغازه رو به صورت عرصه و عیان خریدم بعد از ۷ ماه مشخص شد ملک فوق ۳ متر تخلف ماده صد دارد با شکایت من از فروشنده پرونده تشکیل و منتظر رای میباشم شهرداری ۲۴ ساعت فرصت پرداخت به خلفی را داده است ایا شهرداری میتونه ملک را تخریب کنه لطفا سریعا جواب بدید خیلی نگران کل داریم اون مغازه است

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهرداری بدون صدور رای کمیسیون نمی تواند

با درود فراوان
بله میتواند تخریب نماید . بهتر است خلافی را پرداخت نمایید و فیش آنرا دریافت نمایید تا از فروشنده مطالبه نمایید .