اینکه به چه نحو بیمه برام رد بشه فرقی داره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۳ #81455078

سلام ۱۹ سال و ۹ ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم بعد از عید تعدیل نیرو کردن و دیگه بیمه رد نشده برام الان برای بازنشتگی ۳ ماه کم دارم. حالا اینکه چه شرکتی و چجوری بیمه برام رد بشه فرقی داره؟ چون دو ماه بیمه بیکاری برام رد شده بیمه کرونا، ولی ظاهرا میگن اون جزو سابقه حساب نمی شه؟ اگر بیمه پروژه ای رد بشه اشکال داره یا حتما باید ۳ ماه دفتری باشه؟ قرارداد باید تمام شده باشه جایی که کار میکنم یا باید وسط قرارداد اعلام کنم به بیمه برای بازنشستگی؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر فرقی ندارد

بادرودوسلام تفاوتی ندارد.

با درود تفاوتی ندارد.

باسلام
تفاوتی ندارد

باسلام فرقی نداردچه بیمه ایی از طرف چه کارفرمایی برای شما پرداخت می شود مهم حق پرداخت بیمه با میزان بالا ست

با درصد بالا بیمه رد شود که برای شما مناسب تر است چون آخرین پرداختی ملاک است

درود فقط بیمه اختیاری رد نکنید باقی عناوین فرق نمیکند فقط حداقل هارا در پرداخت حق بیمه باید رعایت شود