همسایه ما می گوید که این رانش ربطی به من ندارد، الان باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #81436023

با سلام ما یک زمین کشاورزی داریم که همسایه پایین زمین، موقع آب بردن از جوی آب زیر زمین ما را به مرور زمان کنده و خالی کرده ( لازم به ذکر است که زمین همسایه از نظر ارتفاع پایین تر از زمین ما قرار دارد و ما بین زمین ما و همسایه یک شیبی قرارد دارد تا از جلوی رانش زمین ما جلوگیری کند)
حالا ما به همسایه پایینی تذکر دادیم و جوی آب را لوله گذاری کردند ولی شیب زیر زمین ما رانش کرده و شکسته شده و به مرور زمان ریزش می کند. الان همسایه ما می گوید که این رانش ربطی به من ندارد. الان باید چه کار کنم؟ و از کجا پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست مطالبه خسارت را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام
شما میتوانید بر علیه همسایه اقامه دعوی نمایید و از دادگاه ارجاع امر به نظر کارشناسی را جهت تامین دلیل جلب نمایید

با توجه به حق ارتفاق ،انتفاع ،همسایه از زمین اگر در اثر رانش زمین بوده طرفین باید همکاری لازم جهت عبور آب اقدام کنند اگر زمین شما توسط همسایه به مرور زمان تخریب به وسیله ایشان شده با توجه به دلایل مستندات علیه ایشان در دادگاه به علت تخریب شکایت کنید

با سلام.دادخواست مطالبه خسارت به دلیل تسبیب در رانش زمین با جلب نظر کارشناس باید تنظیم بشه.