در دوران عقد نصف مهریه به همسرم تعلق گرفت الان وی می تواند برای کل مهریه دادخواست بدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #81351

با سلام
من در سال گذشته دختری را به عقد خود درآورده ام اما هنوز مراسم عروسی را انجام نداده ایم که همسرم مهریه و نفقه خود را به اجرا گذاشته است و دادگاه خانواده با توجه به دوشیزه بودن او حکم به پرداخت نصف مهریه که ۱۲۵سکه است من را محکوم وبنده تقاضای اعسارداده و دادگاه مهریه را برایم تقسیط کرده است که تا الان ۲قسط از مهریه پرداخت کرده ام.سوال بنده این است که:۱_آیا همسرم میتواند بعداز حکم قطعی دادگاه خانواده برای پرداخت تقسیطی مهریه اش (دادخواستی با عنوان مطالبه مهریه با توجه به اینکه مهریه اش ۲۵۰ سکه است به شورای حل اختلاف) دهد.
۲_آیا شورای حل اختلاف به آن رسیدگی میکند؟۳_آیا همسرم میتواند دادخواست مهریه خود را به عنوان ۵ سکه ۵سکه به شورای حل اختلاف بدهد؟۴_من میتوانم حکم دادگاه خانواده را به شورای حل اختلاف داده و دادخواست همسرم را رد کنم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه اشتباه کرده مهریه خانمتون ۲۵۰سکه است نه ۱۲۵ سکه .‌به شورای حل اختلاف اشتباه است .‌دادگاه رسیدگی میکند
۵ سکه ۵سکه می تواند