میتوانم نفقه را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۲ #81321920

سلام خسته نباشید زوج در ۱۲.۱۱ محکوم به یکسال زندان شده در نفقه کیفری بعدا در جلسه رسیدیگی حقوقی ۱۲.۲۰ بود و رای در ۱۲.۲۴ دادن برای اینکه نتونم نفقه بگیرم ۱۲.۱۰ نوشته خونه را ترک کردم که ۱۲.۲۱ اظهارنامه فرستاده برم خونه ای که راه نمیدن فقط میخواد اذیتم کنه و مادرش راه نمیده الان من میتونم نفقه رو ۱۲.۱۶ که دادگاه باز میشه بگیرم خوشم میکنم کمک کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال شما دارای ابهام میباشد.
در صورتیکه تمکین نمایید و یا ادله ای مبنی بر ممانعت زوج از حضور در منزل ارائه نمایید نفقه به شما تعلق خواهد گرفت

با سلام
موضوع را مبهم مطرح نمودید.
در صورتی که حاضر به تمکین باشید و زوج مانع از حضور شما در منزل مشترک شود ولو که جدا زندگی میکنید این امکان وجود دارد که نفقه اخذ نمایید.