آیا کلانتری منطقه دیگر میتواند به صورت تلفنی ما را احضار کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۶۵ #81286514

با سلام به وکلای عزیز من در ماه خرداد سال (۹۷)گذشته یک سیستم صوتی خودرو برای یکی از همسایه هامون بستم که یکی از قطعاتش رو خودم به صورت دسته دوم خریدم (واز سر عالم رفاقت بحث دستمزد رو نکشیدم وسط)
خلاصه ۵ روز تمام من کار کردم و سیستم رو به پایان کار رسوندم .
در اخر فهمیدم که اون قطعه ای که من خریدم کارش رو نصفه انجام میداد(یعنی خراب بود)
منم بهش گفتم چون من خرید کردم و خراب بوده خودم هزینه تعمیرشو میدم
خلاصه گذشت و من همش بهش زنگ میزدم که اون قطعه رو باز کنم و ببرم تعمیرگاه
اونم همش منو سر کار میزاشت(چون گفت تا اون قطعه رو تعمیر نکنی دستمزدتو نمیدم)
گذشت تا اواخر ابان ماه سال گذشته (۹۷)من با هزار بدبختی یک روز از صبح تا شب اویزونش بودم تا بالاخره او قطعه رو ساعت۱۲ شب از گرفتم.
تا حدودا اواخر اسفند نگهش داشتم بهم زنگ زد بهش گفتم باشه میبرم تعمیرش میکنم
خوشبختانه ابراد کوچیکی بود و با ۵ هزار تومن حل شد.
بهم زنگ زد و گفت اون قطعه رو بیار ببند منم بهش گفتم اول دستمزد(چون قبلا دوباره براش کار کردم و سرم کلاه گذاشت) و گفتم اگرم دستمزدمو نمیدی اون قطعه رو جای دستمزد میبرم اونم گفت تو گرو کشی میکی او قطعه رو من خریدم ۴۰۰ هزار تومن الان تو این گرونی ۸۰۰ هزار تومن قیمتشه منم بهش گفتم شمام اگه اون موقع دستمزد منو میدادی پول منم تا الان تبدیل شده بود به ۸۰۰ هزار تومن
خلاصه گذشت تا دیروز یعنی ۶.۳.۹۸ که یه شماره با پدرم تماس گرفت و گفت از شما شکایت شده
اونم از طرف کلانتری که اون سر شهره که نه به من ربط داره نه به اون
حالا موندم چیکار کنم راستی خونمونم عوض شده و ادرسو نداره
من یه پسر ۱۸ سالم و اونم یه مرد ۳۰ ساله
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگرشکایتی مطرح شده باشد وبه کلانتری ارجاع شده باشد باید از طریق کلانتری برای شما احضاریه فرستاده شود