چند روز وقت دارد تا منزل و اسباب البیت را تهیه کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۸۴ #81247383

سلام وقت بخیر
همسرم الزام به تمکین گرفته، قاضی تجدید نظر هم رای دادگاه بدوی رو تایید کرده، الان من ۱۰ روز وقت دارم تمکین کنم، اما میدانم همسرم منزل مستقل را تحویل داده و اسباب البیت هم موجود نیست، البته ایشون الزام به تمکین گرفتن تا از زیر بار نفقه بیرون بیان اما الان من لایحه گذاشتم که مسکن آماده کنه تا برگردم، چون میدونم این کار رو نمیتونه انجام بده،
سوالم اینه با توجه به اینکه منزل مشترک در تهران بود و بزرگ و لوکس، الان همسرم میتواند مثلا ادعا کند که به شهرستان نقل مکان کرده و مثلا یک اجاره نامه صوری تنظیم کند و من را به شهرستان یا حتی هتل ببرد؟
و اینکه چند روز وقت دارد تا منزل و اسباب البیت را تهیه کند؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان باید منزلی در شان و منزلت شما تهیه نماید و نمی تواند هرجایی را به عنوان منزل مشترک معرفی نماید
شما باید اظهارنامه ارسال نمایید و اعلام نمایید که نسبت به تهیه منزل مشترک و لوازم ضروری زندگی اقدام نمایند
متعاقبا دادخواست الزام ایشان را ثبت نمایید تا نتوانند به استناد رای صادره از مسئولیت پرداخت نفقه شانه خالی کنند
همچنین در صورت معرفی محلی صوری می توانید با حضور در محل اقدام به صورتجلسه نمودن مراتب از طریق کلانتری و استشهادیه محلی و گرفتن عکس از محل نمایید

مسکن وتهیه اسباب باید به تایید مامور اجرای حکم برسه و نمیتواند در خارج از محل دادگاه اقدام به تهیه مسکن کند زیرا ایشان قبلا در جلسات رسیدگی محل سکونت را اعلام کرده است