آیا احداث یک واحد مسکونی در پارکینگ مجاز می باشد ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #81234

سلام من یک واحد از کل سه واحد اپارتمانی را خریدم که سازنده با ایجاد یک واحد دیگر در پارکینگ تبدیل به ۴ واحد کرده. همه ساختمان مال سازنده هست و اجاره داده . من هم قصد فروش را دارم اما با این تخلف ایجاد مزاحمت برای من کرده و پارکینگ من در انتهای یک دالان قرار گرفته که دو ماشین پشت سر
آن پارک می کنن. پرونده به شهرداری ارجاع به کمیسیون ماده ۱۰۰ اما چون صاحب ملک و متخلف در جلسه حاضر نمیشه کار پیش نمیره.باید چه اقدامی کرد شکایت کیفری یا حقوقی؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدشکایت حقوقی را توسط وکیل تنظیم نمایید .

نیازی به شکایت کیفری نیست به دلیل اینکه عنوان مجرمانه ندارد. لذا باید از طریق حقوقی اقدام کنید و پیشنهاد میشود که وکیل بگیرید.