حکم قطعی نفقه معوقه، عدم اجرا، تکلیف نفقه جاریه

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۴ #81213049

با سلام، من و همسرم در دوران عقد هستیم.
همسرم نفقه رو اجرا گذشته تقریبا از یک‌سال پیش و من یک مقداری از نفقه مشخص شده رو به حساب ایشون واریز کردم. یک ماه پیش رای نفقه قطعی شد و اجرائیه برای همسرم صادر شد، منتهی اجرائیه رو اجرا نگذاشته! من الان باید علاوه بر نفقه گذشته، هرماه نفقه جاریه هم پرداخت کنم؟ درسته اگر ۶ماه از تاریخ قطعی شدن حکم نفقه بگذره و نفقه پرداخت نشه زن حق طلاق پیدا میکنه؟ ممنون از پاسخگویی شما.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله نفقه گذشته و نفقه جاری بایستی مرتب و به موقع پرداخت گردد والا عدم پرداخت نفقه جاری به مدتی بیش از شش ماه از موجبات عسر و حرج زوجه محسوب و در صورت احراز، رای طلاق مستند به آن صادر خواهد شد.

سلام عدم پرداخت نفقه بیشتر از ۶ ماه از موارد عسر وحرج زوجه و از مواردیست که در عقد نامه ذکر شده در این موارد زن وکیل در طلاق خواهد بود و میتواند دادخواست به دادگاه بدهد و خود را مطلقه سازد

سلام عدم پرداخت نفقه بیش از شش ماه از موارد عسروحرج زوجه است و در صورت عدم پرداخت می تواند اثبات آن و نتیجتا طلاق را به همراه داشته باشد ضمنا نفقه گذشته باید تسویه و نفقه جاری تا اخذ گواهی عدم تمکین ماهانه پرداخت شود

سلام علیکم
پرداخت نفقه شما بر اساس رای صادره هستش و در رای نحوه پرداخت ،زمان آن مشخص هستش .
اگر بیش از شش ماه نفقه پرداخت نشه موجب عصر و حرج زوجه هستش و می‌تونه دادخواست طلاق بده
(سعی در صلح و سازش داشته باشید و به امید خدا مجدد به زندگی مشترک برگردید)🌹

بادرود
نفقه حقوقی است واجرا که صادر شده همان اجراییه است در ضمن صرفا درذ دعوی ترک انفاق که کیفری است به زوجه حق طلاق ایجاد می شود