می توانیم بدون اطلاع او حضانت را تغییر دهیم یا امضای او هم باید باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۱ #81197062

سلام. من و خواهرم هر دو بالای بیست سال داریم سالها با مادرم زندگی می کردیم ولی پدرمان ازدواج کرده هنوز حضانت ما با پدرمان است می توانیم بدون اطلاع او حضانت را تغییر دهیم یا امضای او هم باید باشد.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
حضانت شما دیگر با پدر و مادرتان نیست و خودتان با توجه به شرایط سنی که دارید اختیار دارید برای خودتان تصمیم بگیرید فقط تا زمانیکه ازدواج نکرده اید پرداخت نفقه با پدرتان است .

با سلام. به توجه به اینکه شما دارای سن قانونی می باشید از حضانت خارج شده اید. تنها مساله ای که وجود دارد این است که برای ازدواج تنها به اجازه پدر نیاز دارید و در صورتی که ایشان غائب باشند میتوانید از دادگاه خانواده، اذن ازدواج بگیرید. در مورد سایر مسائل نیاز به اجازه کسی ندارید.

با توجه به این که شما به سن قانونی رسیدید دیگر حضانت برای شما معنی نخواهد داشت و خود تصمیم گیرنده هستید.

شما به سن قانونی رسیدید و برای حضانت نزد مادر یا پدر خودتان می توانید تصمیم بگیرید وحتی بصورت به صورت مستقل وتنهایی هم زندگی کنید

سلام
شما در سنی هستید که دیگر به حضانت احتیاج ندارد و می توانید مستقل زندگی کنید.

با توجه به اینکه شما به سن قانونی رسیدید برای حضانت نزد مادر یا پدر خودتان می توانید تصمیم بگیرید یا اینکه به صورت مستقل زندگی کنید

سلام و درود، بانوی گرامی شما و‌ خواهرتان دارای سن قانونی و دو انسان رشد یافته بوده ، و بنابراین هیچ حق حضانتی بر شما نخواهد بود و در مورد محل زندگی و نحوه ی آن دارای استقلال کامل می باشید؛ آرزوی موفقیت.