همسرم درخواست مهریه داده تنها داراییم سه دانگ یک خانه است، آیا میتواند آن را از من بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۸۷ #81192547

با سلام.
خانم من درخواست مهریه داده که تعدادش ۵۱۴ سکه است. فعلا حکم داده نشده تنها دارایی من سه دانگ سه دانگ یک ملک مشترک با همسرم هست. کارمند دولتی هستم و اقساط ماهیانه بانکیم از حقوقم بیشتر است، همسرم میگه وکیل بهش گفته پس از رفع توقیف سه دانگ مستثنیات دین توسط شوهرت درخواست فروش میده و پول سه دانگ شوهرت میشه قسمتی از مهریت؟
آیا درسته؟
با توجه به اینکه اقساط بانکی و بدهی های دیگه دارم که از حقوقم بیشتر است.
به نظرتون چی میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سه دانگی که مالک هستید فعلا جزو مستثنیات دین است ولی امکان فروش با درخواست خانمتان بعنوان شریک وجود داردکه در اینصورت قابل توقیف است
همچنین توقیف یک چهارم حقوقتان
سعی کنید موضوع را با همسرتون از طریق داوری حل و فصل کنید

سلام
اگر سه دانگی که مالک هستید در آن ساکن می باشید جزو مستثنیات است وبه هیچ عنوان قابل توقیف نیست
تازمانی که نفروخته باشید و به پول تبدیل نشده باشد
بله اگر تبدیل به پول شود قابل توقیف است
با توجه به شرایط شما احتمال توقیف یک چهارم است حقوقتان است
اما بهتر است لایحه ای مستدل از شرایط کنونی خود بنویسید تا اقساطی که برای شما جهت پرداخت مهریه توسط قاضی در نظر گرفته می شود مساعد تر به حال شما باشد