آیا فروش زمین با گرفتن امضا از صاحب ملک و دریافت نکردن پول، قانونیه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۵ #81192307

زمینی رو رفتیم بفروشیم توی یه املاک روی کاغذ امضا دادیم که بهت میفروشیم و قرار شد پولش رو یک هفته بعد بگیریم که ماه ها طول کشید و طرف املاکی اون زمین رو برده پیش یک املاکیه دیگه فروخته نصف پول رو گرفته ولی از یکطرفی من بهش فشار آوردم چون پولی به من نداد با من فسخ کنه که کرد.راهنمایی میخوام ازتون که چیکار کنم تازه اون خریدار زمین رفته ازش شکایت کرده که چرا با من فسخ کرده تازه نصف پول زمین رو هم نداده

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر معامله را فسخ نموده اید دیگر جای نگرانی برای شما نخواهد بود
و اما در مورد سوالتون : اگر خریدار یا املاکی هم از شما بخواهد امضا نمایید تا بعدا ثمن را پرداخت کنند نبایستی قبول میکردید و اقدام به فسخ مینمودید
در معامله بایستی مورد معملع معین و ثمن معامله و نحوه پرداخت آن مشخص گردد

برای طرفین اظهارنامه ارسال و سپس اقدام نمایید