با صدور دو رای؛ یکی رای تخلیه و تخریب؛ و رای فروشنده و محکومیت ورثه شاکی که تا مرحله اعطای سند هم پیش رفته؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۹ #81177313

پدرم در سال ۶۵ زمینی خرید از فردی به نام --------------- بعد از ۵ سال ورثه برادر فروشنده از پدر من شکایت کردن و پدر من را محکوم به قلع قمع کردند پدرم از فروشنده به جرم کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کیفری کرد و طرف فروشنده حاکم شد پدرم مجدد به حکم قلع و قمع اعتراض کرد و در سال ۷۶ مجدد محکوم به تخلیه شد و در سال ۷۷ تا ۸۴ فروشنده ملک اقای ------------ از ورثه برادرش شکایت کرد که من پلاک ثبتی را فروختم و با توجه به شواهد و وصیت برادرم حق خودم را فروختم اما ورثه حاضر در دادگاه نشدن و رای غیابی صادر شد و ورثه برادرش محکوم شدند که باید ورثه برادرش در ثبت اسناد حاضر و الزام به تنظیم سند شوند و در این بین اعتراضی هم نکردند اقای ---------- در سال ۹۰ فوت کرد تا اینکه ورثه برادر مجدد اقدام به اجرای حکم قلع قمع کردند حال با مدرکی که ورثه ------- داشتند اقدام به تنظیم سند شدند به ورثه شاکی اطلاع دادند نه برای امضا به ثبت اسناد امدن و نه به رای دادگاه که محکوم شده بودند اعتراض کردند اما میخواهند اجرای حکم تخلیه و تخریب را انجام دهند حالا دو رای متفاوت یکی رای ورثه از پدر من که باید تخلیه و تخریب شود و رای فروشنده و محکومیت ورثه شاکی که تا مرحله اعطای سند هم پیش رفته خداوند اجر دنیوی و اخروی بهتون بدهد و طول عمر با برکت لطفا راهنمایی بفرمایید شاید گشایش خیر شود ممنون و متشکرم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد بند ۷ ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی نسبت به رای تخلیه و تخریب اعاده دادرسی کنید