دختری را صیغه کردم و الان مدعی است که من دروغ می گویم و با پسر دیگری عقد دائم کرده است،تکلیف من چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۹۶ #81134

با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده دختری را صیغه کردم با حضور سه شاهد مرد که مدت زمان ان ۵۰ سال و مهریه ۱ سکه و متن صیغه را دختر خواند و منم به عربی قبول کردم و این سه نفر مرد شاهد این ازدواج موقت بودند و جایی که این کار را کردیم در پارک بود.این سه مرد شرایط کامل شهادت را دارند و یکی از انها دوست بنده است و دو نفر دیگر را بنده نمی شناسم و از اشنایان همان دوستم هستن.حالا پدر ایشان با توجه به این که با خبر بودن از صیغه و بنده بهش گفته بودم و شاهد ها هم از زبان دختر شنیدن که از پدرش اجازه گرفته، دخترش را از پسری دیگر عقد دائم کرده است.بنده که مخالفت کردم با این وضعیت شوهر دختر فهمید که من صیغش کردم.الان این دختر از بنده شکایت کرده که صیغه من نبوده و من ابروشو بردم و من عکس اونو پخش کردم بدون اینکه مدرکی در دست داشته باشه.در این ازدواج پرده بکارت ازبین نرفته است و ان را ثبت نکردیم یعنی صیغه نامه نداریم.ایا این سه شاهد و صدای ضبط شده خودش که اقرار می کند که ازدواج موقت کرده با من و متن تلگرام و اس ام اس هایی که فرستاده که با من در ارتباط بوده و در انجا هم اعتراف کرده، می تواند ثابت کنند که ایشون همسر بنده بوده؟اگر بگوید شاهدها دروغ هستند و هیچ کدام را نمی شناسم ایا حرفش قبول خواهد شد؟اگر همه چیز را انکار کند با این مدارک می شود قاضی را راضی کرد؟
ممنون از زحمات شما

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر باکره صیغه نمیشود وازطرفی متن تلکرام و اس ام اس اصولا ازدواج موقت را ثایت نمی کند .