میتونه برای حضور در دادگاه وثیقه یا فیش حقوقی بگذارد و مرخصی بگیرد و در دادگاه حضور پیدا کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۱ #81098503

سلام یکی از دوستان بابت مهریه در زندان به سر میبرد و چند روز دیگه دادگاه اعسار دارد میتونه برای حضور در دادگاه وثیقه یا فیش حقوقی بگذارد و مرخص بگیرد و در دادگاه حضور پیدا کند؟ چون نمیخواهد با لباس زندان و دستبند وارد دادگاه شود.ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسته به موافقت قاضی پرونده دارد

در صورت درخواست دوست شما و موافقت قاضی ناظر زندان امکان مرخصی وجود دارد .

درخواست خود را به قاضی پرونده تقدیم نماید . موافقت با قاضی است

ابلاغیه حضور در جلسه دادرسی برای زندان ابلاغ میشه ایشان در جلسه دادگاه حضور پیدا می کند، قرار دادن وثیقه ،منوط به قبول درخواست قاضی محترم پروند خواهد بود

باسلام
دوست شما میتواند این امر را از دادگاه تقاضا نماید اما موافقت یا مخالفت با اخذ وثیقه صرفا بر عهده ی دادگاه خواهد بود