در دعوای تنفیذ سند عادی، میتوان به طور هم زمان انکار و ادعای جعل نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۴ #81082705

سلام
آیا در پاسخ دعوای تنفیذ سند عادی میشود انکار و ادعای جعلیت را با هم در یک زمان و در یک جلسه دادرسی مطرح کرد؟
اگر پاسخ مثبت است کدام مقدم و کدام موخر بیان شود؟
و رسیدگی دادگاه چگونه است؟
و اگر جواب منفی است چگونه باید عمل کرد؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشخص نیست ، محتوای سندعادی دلالت برچه دارد

دادگاه فقط به ادعای جعل رسیدگی و به کارشناسی ارجاع میدهد.

با سلام
مطابق ماده ۲۲۸ ایین دادرسی در امور مدنی
پس از ادعای جعلیت سند، تردید یا انکار نسبت به آن سند پذیرفته نمی شود، ولی چنانچه پس از تردید یا انکار
سند، ادعای جعل شود، فقط به ادعای جعل رسیدگی خواهد شد.
لذا اگر ادعای جعل بدوا انجام شود دیگر انکار وتردید قابل استماع نخواهد بود
ورسیدگی دادگاه درادعای جعل ویا انکار وتردید. استکتاب وارجاع به کارشناس رسمی دادگستری است

سلام
در چنین حالتی دادگاه فقط به ادعای جعل رسیدگی می کند و مراتب از طریق ارجاع امر به کارشناس احراز می گردد

از همان ابتدا سراغ ادعای جعل بروید و نیاز به ادعای انکار نیست، در صورتی که اصل سند توسط مدعی ابراز نشود سند از عداد دلایل خارج و در صورتی که دلیل مثبت امر در پرونده موجود نباشد دعوای مدعی محکوم به رد است و همه چیز به نفع شما تمام میشود و در صورتی هم که اصل سند ارائه شود کارشناس به صورت فنی بررسی و در صورت جعلی بودن تشخیص میدهد انشاالله.
موفق باشید