آیا میتوان به دلیل حکم جلب پیش قسط مهریه در دادگاه تمکین؛ لایحه ارسال کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۱ #81055847

سلام
زوجه در دادگاه بدوی به الزام به تمکین محکوم شد. در تجدیدنظر اعتراض زد.
الان پرونده به شعبه بدوی ارجاع شده و وقت رسیدگی گذاشتن.
۱. حکم جلب اینجانب رو بابت عدم پرداخت پیش قسط گرفتن، آیا میتوان در دادگاه حاضر نشوم و به جای آن لایحه بفرستم؟
۲. آیا مطرح کردن مشکلات روحی و روانی همسر در دادگاه تمکین و درخواست ارجاع زوجه به پزشکی قانونی به نفع اینجانب می باشد یا به ضرر؟ چون زوجه تمکین که نمیکنه(مشکلات روانی داره، خوب و بد نمیفهمه، نرمال نیست که مدرکم ندارم ولی شاهد دارم) نفقه هم دادخواست داده.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، مشکلات روحی ایشان ارتباطی با نفقه نداشته و تنها در صورتی مستحق نفقه نخواهند بود که به موجب حکم دادگاه ناشزه بودن و عدم تمکین ایشان اثبات گردد

عدم حضور شما در پرونده تمکین ممکن است موجب تضییع حقوق شما شود بهتر است وکیل معرفی کنید .
درمورد بیماری همسرتان درصورتی اعلام و اثبات آن در دادگاه به نفع شما می شود که بیماری از موجبات فسخ نکاح باشد که شرایط خاصی دارد و بعید است درمورد شما صدق کند.
زمانیکه زوجه بیمار باشد هزینه درمان بیماری نیز بر عهده زوج می باشد و متاسفانه امکان کمک به زوج نیست .

درود
امکان ارسال لایحه هست
مشکل روحی ارتباطی به پرداخت نفقه ندارد .

در صورت عدم تمکین.رای به نفع شما صادر میشود و دیگر لازم نیست نفقه بدهید اما در هر صورت مهریه باید پرداخت شد ممکن است زوجه به این دلیل حکم جلب شما را بگیرد

سلام بر شما در دعاوی حقوقی مطابق ایین دادرسی مدنی میتوانید لایحه ارسال نمایید و دفاعیاتتان را کتبا اعلام کنید و در مورد اعلام جلبتان فقط در صورت تقدیم دادخواست اعسار و ارایه گواهی ان به اجرای احکام موقتا باعث بلا اثر شدن جلب میگردد .و همچنین در مورد ادله اثبات دعوی تقاضا نمایید که به پزشکی قانونی معرفی و نظریه ان مرجع اخذ شود

با درود بله امکان ارسال لایحه وجود دارد،
لیکن زوجه در هرحال مستحق مهریه و نفقه است مگر به موجب حکم قطعی ناشزه محسوب شود که در اینجا اگر تمکین نکند مستحق نفقه نیست

با سلام
ارائه دفاعیات در قالب لایحه به جای حضور در جلسه رسیدگی بلامانع است. ضمنا مطرح نمودن مشکلات روحی و روانی زوجه و نظایر آن در دادگاه تمکین مفید نبوده و ارتباطی با موضوع دعوی و خواسته شما ندارد.